Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

American Express

American Express

American Express, ook wel AMEX genoemd, is een Amerikaanse financiële dienstverlener waarvan het hoofdkantoor in New York City gevestigd is. American Express is één van de bekendste merken ter wereld. Het bedrijf is in Nederland en België vooral bekend vanwege haar uitgifte van creditcards en traveler's cheques.

Consumenten die een Amercian Express kaart hebben, behoren tot een zeer specifieke doelgroep. Het zijn meestal zeer welstellende mensen, die dan ook meer dan gemiddelde uitgaven doen, temeer omdat er geen bestedingslimiet op de kaart staat.

Wereldwijd zijn er meer dan 55 miljoen American Express kaarthouders. In Nederland alleen al vele honderdduizenden. Handelaars die AmEx laten activeren op hun terminal, zijn voornamelijk ondernemingen die hun producten of diensten toegespitst hebben op de Amerikaanse markt en/of op luxeproducten.