Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

Electronic Value Emitter - E-VE

Electronic Value Emitter

De Belgische onderneming E-VE is sinds september 2011 erkend als uitgever van de Elektronische maaltijdcheques E-kena.

Het is het partnerschap tussen E-VE en Higho-Scan ID dat de elektronische maaltijdcheqe E-Kena tot stand heeft gebracht:

 

  • E-VE, wat staat voor Electronic Value Emitter, is een interactief platform dat ertoe dient een oplossing te bieden voor het dematerialiseren van waardedocumenten. De maaltijdchequerekeningen van de E-kena gebruikers worden beheerd op het performante waardetransactie platform E-ve, www.e-ve.be, dat ook gebruikt wordt voor het faciliteren van digitale loyalty-programma’s.
  • De HighCo groep ontwikkelt al meer dan 20 jaar innovatieve oplossingen op het vlak van coupon clearing, promotie in het verkooppunt, merchandising en field marketing.1
  • Scan ID, dat sinds 2010 deel uitmaakt van HighCo, legt zich al verscheidene jaren toe op het scannen, tellen en clearen van o.a. papieren maaltijdcheques. Door dagelijks met de papieren maaltijdcheques te werken, heeft HighCo SCAN ID een bijzondere expertise opgebouwd rond de werking van het product en de voor- en nadelen ervan. Vanuit die verzamelde kennis hebben we gesleuteld aan een innovatieve oplossing die voor alle betrokken partijen de lasten rondom maaltijdcheques kon beperken tot een absoluut minimum: de elektronische maaltijdtitel E-kena.

De verandering die E-kena teweegbrengt in de wereld van de maaltijdcheques is het best te vergelijken met de ommezwaai die de overstap van cash-geld naar elektronisch betalen met zich mee bracht: Veiliger, sneller, eenvoudiger en zeker ook een pak meer ecologisch.