Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

JCB Cards

JCB Cards

JCB is dé Japanse creditcard, en staat voor Japan Credit Bureau. In Azië is het één van de meest gebruikte kredietkaarten. JCB kaarten zijn meest verspreid in landen als Japan, Korea, China, Taiwan, Thailand en Singapore alsook in de Verenigde Staten verspreid.

Meer dan 16 miljoen handelaars in 190 landen aanvaarden de kredietkaart tegenwoordig als betaalmiddel. Met de acceptatie van JCB heeft u eenvoudig toegang tot deze groeiende doelgroep.

JCB is echter alleen interessant voor ondernemingen die hun producten en/of diensten toegespitst hebben op de Japanse markt. In andere landen word namelijk vrijwel geen gebruik gemaakt van JCB creditcards.

De acceptatie van JCB kaarten, opent ook een nieuw doelpubliek bij Belgische handelaars: de toeristen. Populaire toeristische bestemmingen in Europa profiteren van de omzetvergrotende toeristen, doordat men JCB kaarten aanvaardt. Dit geldt in het bijzonder voor de hotelbranche, restaurants alsook horloge- en juwelenwinkels. Aziatische gasten zijn een aantrekkelijke doelgroep: voor hen staan niet alleen excursies, maar ook shoppen in het middelpunt. Ze houden van kwalitatief hoogstaande producten en dienstverleningen en horen tot de meest koopkrachtige klanten.