Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

Monizze

Monizze

Monizze is sinds september 2011 een officiële, door de overheid erkende, uitgever van elektronische maaltijdcheques. Monizze is 100% Belgische en ontwikkelt elektronische betaaloplossingen, zij richt zich voornamelijk op het digitaliseren van opportuniteiten op het vlak van coupons, ticketten, cheques en alle andere papieren waardetitels.

De oprichters van Monizze, Jean-Louis Van Houwe en Stéphane Jacobs, hebben samen meer dan 30 jaar ervaring inzake ICT, Telecom en mobiele betalingstoepassingen. Mede-aandeelhouders van Monizze zijn Grégoire de Streel en Jean Zurstrassen die reeds succesvolle trajecten achter de rug hebben inzake de oprichting van innovatieve ondernemingen zoals Skynet en Keytrade Bank.

Met Monizze kan u uw maaltijd of voeding betalen in bijna 90% van alle grootwarenhuizen en handelszaken. Kortom een uniek acceptatienetwerk.

De elektronische maaltijdcheque, of e-cheque, werkt zoals een gewone bankkaart. De transactie verloopt dus snel, veilig & gemakkelijk.

In België zijn maaltijdcheques het meest gebruikte extralegaal voordeel. Maar die papieren maaltijdcheques brengen ook nadelen mee voor handelaars:

  • De papieren cheques moeten worden gecontroleerd door de kassier en ongeldig gemaakt worden.
  • ‘s avonds moet u de cheques tellen, sorteren, en klaarmaken voor verzending

Met de elektronische versie zijn die nadelen verleden tijd: .

  • Gedaan met onnodig transport, divers tijdsverlies en onnodige vervuiling
  • Gedaan met files aan de kassa, het tellen van cheques en onnodige calculaties...

Aangezien de elektronische maaltijdcheque werkt als een klassieke bankkaart, verloopt de betaling op exact dezelfde wijze als een klassieke betaling met een bankkaart op de betaalterminal. Het enige verschil is dat de klant geen PIN-code meer moet ingeven, maar enkel moet drukken op ‘OK’ voor bevestiging van de betaling.