Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

PayFair

PayFair

PayFair is het eerste product van de Brusselse firma European Payment Solutions. Het is de derde betaalkaart op de Belgische markt die voldoet aan de nieuwe Europese normen, voorafgegaan door naast MasterCard en Visa.  Deze innovatieve betaalkaart gaat de concurrentie aan met deze laatsten

Tot de oprichters behoren Peter Op de Beeck – voordien actief in softwarebedrijf TurboData en Real Software -, Jean-Pierre Van Wayenberge – gewezen verkoopmanager bij Banksys- en Jaap Duhne, voorheen actief bij retailbeveiligingsbedrijf Checkpoint Meto.

EPS (European Payment Solutions) bestaat sinds augustus 2007, met een startkapitaal van 250.000 euro. Eerst hebben ze een businessplan uitgetekend. Nadien zijn ze op zoek gegaan naar vers kapitaal onder meer met ondersteuning van de Nederlandse kapitaalverschaffer Janivo. Daarna hebben de oprichters zich toegelegd op de ontwikkeling van PayFair.

Eind 2010 zouden de Bancontact/Mister Cash-kaarten overal in Europa bruikbaar moeten zijn. Dat eisen tenminste de plannen van het bankenplatform European Payments Council voor de Single Euro Payments Area (SEPA).  Maar Het uitsluitend tot de Belgische markt beperkte en al meer dan 30 jaar oude Bancontact/Mister Cash kaartschema beantwoordt in ieder geval niet aan deze SEPA-norm. Door een nieuwe betaalkaart te produceren tracht PayFair wel aan deze eis voldoen.