Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

Sodexo

Sodexo

Sodexo werd in 1966 in Marseille, Frankrijk, opgericht door Pierre Bellon.  Sodexo (vroeger Sodexho Alliance, Euronext: SW) is een Franse multinationale onderneming. Het heeft twee grote afdelingen: enerzijds voeding en catering en anderzijds bonnen zoals maaltijdcheques en dienstencheques. Sodexo verzorgt onder meer de catering, VIP-arrangementen en dergelijk op grote (sport)evenementen zoals de Tour de France, de Dakar Rally en de olympische en paralympische spelen.

De Sodexo Card® is de oplossing die Sodexo uitgewerkt heeft voor zijn elektronische maaltijdcheques. Het is uiteindelijk een betaalkaart zoals de gewone bankkaarten. Ze kan gebruikt worden op de bestaande betaalterminals en ze is beveiligd met een geheime code. De Sodexo Card® garandeert u dat uw medewerkers op een eenvoudige manier en met inachtname van alle veiligheidsnormen in het bezit komen van hun extralegale voordelen.

Een aankoop met een Sodexo kaart, gebeurt op dezelfde wijze dan met een gewone bankkaart:

  1. Zeg dat u wenst te betalen met uw Sodexo Card®
  2. Stop uw Sodexo Card® in de betaalterminal
  3. De handelaar voert het bedrag van de transactie in en u wordt verzocht uw geheime code in te voeren om de betaling te valideren
  4. Indien het saldo op uw Sodexo rekening :
  • Volstaat, wordt de transactie toegestaan en uitgevoerd;
  • Niet volstaat wordt de transactie geannuleerd en indien er nog een saldo beschikbaar is verschijnt het op het scherm van de terminal. U kan de transactie dan aanvullen of beëindigen met een ander betaalmiddel.