Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

V-Pay

Visa

In 2005 werd V Pay opgericht als de debetkaartdienst van Visa Europe. Directe concurrent van V Pay, is Maestro, in handen van MasterCard. V pay wordt zowel in België als in alle landen van de Europese Unie aanvaard. Een kaart met het V Pay logo wordt doorgaans in heel wat winkels in Europa geaccepteerd. Net zoals andere debetkaarten, kan de V Pay kaart gebruikt worden door een PIN-code in te voeren.

Banken uit heel Europa geven nu al V PAY-betaalkaarten uit. V PAY-betaalkaarten kunnen veilig worden gebruikt in miljoenen winkels en geldautomaten in heel Europa.

Winkeliers met EMV chiplezers kunnen V PAY met gemak en onmiddellijk accepteren – er zijn geen technische wijzigingen nodig. Ook de acceptatieprocedures zijn heel eenvoudig – steek de kaart in de lezer en vraag de kaarthouder om de pincode in te voeren. En, al naar gelang de plaatselijke reguleringen, hoeft er geen afgedrukt bonnetje van de transactie bewaard te worden.