Betaalterminal huren of kopen?
Via deze site ontvangt u een persoonlijke offerte of maakt u een afspraak met een erkend betaalterminal leverancier die werkt volgens het strikte UNIZO-charter, veilig en betrouwbaar!
CCV BelgiumUnizo

De voordelen van een betaalterminal in uw organisatie

Betaalterminal in winkel

Een betaalterminal maakt het werk voor rechtstreekse betalingen een pak lichter. Het is betaalgemak voor zowel consument als handelaar. De klant geniet het voordeel dat er kan betaald worden met zowel kredietkaarten als bankkaarten. Het cash geld wordt door de consument ook minder en minder gebruikt voor een groot deel van de aankopen. Eén van de voordelen is dat de klant meer kan spenderen: hij heeft altijd geld op zak, ook al is het niet cash.

Om te genieten van de voordelen van een betaalterminal moet u in tegenstelling tot vroeger, geen grote winkelketen meer zijn om toch gebruik te maken van de talloze voordelen van een betaalterminal. Vandaag de dag is een betaalterminal méér dan betaalbaar geworden. Dankzij het pak voordelen hoeft u niet langer meer te twijfelen om een terminal aan te schaffen, we zetten de voordelen nog even op een rij:

Bevordering van de veiligheid

Minder cash geld ontvangen is een absolute must om de veiligheid van u en uw klanten te bevorderen. Dit is één van de grootste voordelen van de betaalterminal. Voor zowel in een winkel als handelsreizigers die normaalgezien cash geld ontvangen, is de betaalterminal wel een heuse vooruitgang om overvallen te vermijden. Hoe meer geld er rechtstreeks op de bankrekening kan worden gestort, des te gemakkelijker. Voor vele detailhandels is veel baar geld in huis hebben altijd een verhoogd risico op diefstal. Daarnaast moet dit cash geld voor sommige handelaren nog gedeponeerd worden bij de bank met ook weer kans op verlies of diefstal tijdens de verplaatsing naar het bankkantoor. Dankzij de betaalterminal genieten handelaren dus van tal van voordelen die de veiligheid verhogen.

Klanten kopen gemakkelijker meer

Soms gebeurt het dat een klant toch aankopen wil doen voor een hoger bedrag op die moment en hij toch niet over voldoende cash beschikt. Een betaalterminal maakt het gemakkelijk dat de klant direct met zijn betaalkaart de aankoop kan doen. De klant moet vanaf nu niet meer buiten gaan om geld af te halen maar kan dat direct doen via uw eigen betaalautomaat. Het risico om daardoor de klant te verliezen wordt nul. Klanten die met kredietkaart kopen verhogen de koopkracht op dat moment, dus wanneer ze in een winkel zijn en geïnteresseerd zijn om uw producten aan te kopen.

Vereenvoudigde administratie

Alles wat met een betaalterminal wordt uitgevoerd, wordt geregistreerd en bijgehouden. Het volstaat om de betaalterminal te connecteren met een computer en een rapport van de dagontvangsten af te printen. Door het geheugen van de betaalterminal is het gemakkelijk om een overzicht van de betalingen te consulteren en over te maken naar de boekhouder. U hebt te allen tijde een duidelijk overzicht van uw inkomsten.

Sneller afrekenen

Ondernemingen die geen winkel hebben en hun klanten moeten bezoeken en ter plaatse hun verkoop afronden, moeten met een betaalterminal geen grote administratie opzetten om facturatie en betalingsopvolging te doen. De klant betaalt direct bij akkoord en het geld staat op de rekening van de verkoper. Waar vroeger eerst een factuur voor moest opgemaakt en een rekening voor moest afgepunt worden, verloopt met een betaalterminal quasi automatisch. Dat is nu eenmaal het gemak om eender waar en wanneer een klant elektronisch te kunnen laten betalen.

Voor meer uitleg over de voordelen specifiek afgestemd op uw situatie, helpt een expert u graag verder!

Klik hier voor een vrijblijvende afspraak